På morgonen lämnade alla fyra båtarna för att ta oss till Camarinas. Fin segling och mycket delfiner. Hamnkaptenen tar emot oss och det är en fin liten by med bra affärer så vi passar på att handla. Bra affärer trots att det var en liten by. Båtarna Joy och Loma valde att lägga sig i staden Mugia på andra sidan viken.

Eftersom vi vill komma förbi dödens kust så lämnade vi tidigt för att ta oss till Fisterra. Höga vågor men seglingen blir bra trots allt.

När vi kommer fram klunsar Helena och Birgitta  till det genom att tappa en lina. Så Janne får dyka men han är glad som vanligt. Det visar sig att det inte finns ström på bryggan så vi beslutar att lämna kl 9 för att ta oss ner till Muros tillsammans med Izusa. När vi kommer ut på morgonen blåser det lätt kuling och vågor på 2.5 meter. Fundera på att vända men eftersom hamnen inte var så skyddad mot vågor och inte så fräsch så kämpar vi oss ut. Det var 17 Nm men efter allt kryssande blev det 31 Nm. Men det var det värt. Solen och värmen möte oss i Muros.

Translate »